Hää-
kuvaus

Hääkuvauksessa voidaan painottaa myös tyylillisesti ja taiteellisesti erilaisia asioita.

On mahdollista, että kuvaus tehdään dokumenttityylisesti eli kuvaus etenee ajallisesti päivän alusta loppua kohden, tallentaen juhlan kulun. Dokumentaarinen kuvaus on yksi yleisimmistä tavoista kuvata hääjuhla.

Myös potrettimaiset kuvat esimerkiksi kaikista juhlavieraista, juhlatiloista ja hääautosta sekä taiteellisemmat kuvat eri kohteista ovat mahdollisia asiakkaan toiveiden mukaan.

Yritys-
kuvaus

Kuvaan tuote-, henkilö- ja tapahtumakuvia yrityksen tarpeisiin.

Nettisivujen ja sosiaalisen median lisäksi yrityskuvauksia tehdään mm. painotuotteita kuten esitteitä varten.

Muoto-
kuvaus

Muotokuvauksen tavoitteena on ottaa niin laadukkaat kuvat valokuvauksen kohteena olevista henkilöistä, että lopputuloksena on kuva, joka voidaan asettaa näkyville esimerkiksi kotiin, yrityksen seinälle tai kansikuvaksi julkaisuun.

Lemmikki-
kuvaus

Lemmikkikuvauksella saat ihmisen parhaasta ystävästä hienon muiston! 

Vaikka omistajalla voi olla jopa satoja kuvia lemmikistään, on ammattilaisen ottama valokuva arvokas ja pitkään säilyvä kuvaus eläimen persoonasta.

Kuva voidaan ottaa vain muistoksi, mutta myös kuvaaminen näytöksiä, tapahtumia ja kilpailuja varten on yleistä.

Tärkeintä on, että saat lemmikistäsi kuvan, joka on persoonallinen ja kuvastaa eläimen luonnetta.

Miljöö-
ja luonto-
kuvaus

Miljöökuvauspaikka voi olla joko sisätiloissa tai ulkona. Keskustellaan toiveistanne ja mietitään juuri teille sopiva kuvauspaikka yhdessä! Tulen halutessanne kuvaamaan vaikka kotipihanne puutarhaan. 

Miljöökuvia voidaan ottaa ulkona vuoden ympäri. Sateen sattuessa kuvaus siirretään joko toiselle päivälle tai valmiiksi mietittyyn sisätilaan.

Harrastus-
kuvaus

Muistot harrastuksesta kannattaa tallettaa kuviksi ja ammattilaisen ottama kuva on arvokas ja pitkään säilyvä tallenne rakkaasta harrastuksesta.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Aloita keskustelu...